Jak vyzdobit dětskou oslavu?


Uspořádat dětskou oslavu, to není jenom tak. Potřebujete vyřešit spoustu věcí. Dort, dekorace, jídlo a podobně. Hlavně ohledně dekorací můžete narazit na těžký oříšek. Dekorace jsou drahé a vyzdobení místa konání oslavy od profesionálů může stát velké peníze. Existují ale různé typy a vychytávky, které vám pomohou vyzdobit místo pro vaši dětskou oslavu tak, že budou všichni jen žasnout!

Nafoukněte spoustu balónků

Balónky nejsou příliš drahá záležitost, ale udělají spoustu parády. Výběr je nekonečný, různé tvary, barvy, vzory, na co si jen vzpomenete. Vyzdobte jimi klidně celý sál, dětem později poslouží i jako předmět různých her. Nafukovat tolik balónků ústy může být náročné, proto doporučujeme použít ruční pumpičku na balónky Goldpress.

balonky

Ubrus, který si mohou děti sami vyzdobit

Ubrusy na dětských oslavách většinou velmi trpí. Děti neumí moc udržet pořádek. Co takhle to ale využít a nechat je, ať si ubrus ozdobí sami? Mohou k tomu využít nejrůznější barvičky, tiskátka, nůžky a další kreativní věci. Nechte probudit v dětech jejich tvořivého ducha a obětujte k tomu pár ubrusů.

Využijte krepový papír

Krepový papír není finančně nákladný a jde z něj vytvořit nespočet věci, které udělají dětem velkou radost. Různá zvířátka, závěsné dekorace, duha, tvary, střihy…vyhrajte si s tím! Krepákem můžete také omotat věci, které nechcete, aby šli vidět, nebo které vám narušují celkový vzhled prostoru. Při přípravě dětských narozenin se stane krepový papír vašim nejlepším přítelem.

narozeninová oslava

Konfety kam se jen podíváš

Konfety jsou skvělou věcí a můžete si je vyrobit sami, nebo je zakoupit. Taktéž totiž nejsou vůbec drahé. Poházejte je všude, na zem, na nábytek, na stůl a hned vytvoříte slavnostní efekt a máte velice efektivní dekoraci prakticky bez námahy, jelikož konfety můžete poházet opravdu jak vás jenom napadne.